Uitnodigingen - BOV

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Uitnodigingen

Cybercrime & Cybersecurity

In het kader van “Ondernemend Noaberschap” organiseert de I.K.A. op donderdag 7 februari een informatiebijeenkomst over cybercrime & cybersecurity waarbij de leden van de BOV ook voor uitgenodigd zijn.

Informatie zie je in onderstaand bericht.

Aanmelden voor deze interessante bijeenkomst mag rechtstreeks bij de I.K.A.

Beste leden,

Op donderdag 7 februari organiseren we een bijeenkomst over cybercrime & cybersecurity en presenteert Cogas een interessant aanbod voor glasvezel op het industrieterrein. We zijn te gast bij Brouwerij Avereest / Landbouwmuseum aan de Langewijk 240B in Dedemsvaart en het programma is als volgt:

16.30 uur  - Inloop
Gelegenheid om even rond te kijken in de brouwerij en het landbouwmuseum

17.00 uur  - Cybercrime & cybersecurity
IT Security Specialist en ethisch hacker, Jochen den Ouden laat ons aan de hand van praktische voorbeelden zien hoe (niet) veilig je (bedrijfs)informatie is, hoe een hacker te werk gaat en waarom jouw bedrijf interessant is voor een hacker. Bovendien geeft hij ons handvatten waarmee we direct aan de slag kunnen met onze eigen cyberveiligheid.

18.00 uur - Ciberriskverzekering
Krijg je onverhoopt te maken met een inbreuk of datalek? Verzekeringsadviseur Jarco van Duinen van Vrieling Adviesgroep vertelt over de oplossingen die een cyberriskverzekering biedt om de schade te beperken en de restschade te vergoeden.

18.15 uur - Glasvezel op industrieterrein
Naar aanleiding van de brainstormsessie tijdens de vorige ledenvergadering waarbij vanuit de leden opnieuw aandacht is gevraagd voor betaalbaar glasvezel op het industrieterrein, hebben wij hiervoor diverse partijen benaderd. Tijdens deze avond zal Cogas een interessant aanbod toelichten.
                
18.30 uur - Afsluiting met buffet en een drankje

Aanmelden graag voor 31 januari via info@ika.nu.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu